Nieuwjaarsduik: De Komijnen presenteren LEKKER STUK!

Onthechten, loslaten, ontspullen, wegdoen, opruimen, schoon schip maken, je kent de riedel wel. Maar nu is het 2019. Tijd dus om daar een keer werk van te maken! Kom tijdens de Nieuwjaarsduik naar de Kargadoor en neem mee wat weg moet.

Wil jij afscheid nemen van iets uit 2018 wat gewoon kapot moet? Wil je erover praten? Dan ben je van harte welkom bij LEKKER STUK!, de Komijnen-talkshow tijdens de Nieuwjaarsduik in de Kargadoor, 13 januari aanstaande. Opruimgoeroe’s Patrick Meijer, Danibal & de Spullenmannen helpen je er die middag met kracht vanaf en slepen je er met aandacht doorheen.

Vergeet niet iets mee te nemen dat lekker stuk mag. Lang leve de vergankelijkheid! #lekkerzen


DE KOMIJNEN - LEKKER STUK!
Een talkshow o.l.v. opruimgoeroe Patrick Meijer en Danibal
Nieuwjaarsduik Utrecht
Zondag 13 januari
15.00-15.45 uur
De Kargadoor, Oudegracht 36, Utrecht

De Komijnen op de Zelfgemaakte Kerstmarkt

De Komijnen komen naar je toe! Deze keer vind je ons op zaterdag 15 december op de De Zelfgemaakte Kerst Markt, op de Mariaplaats in Utrecht, tijdens Knus 2018.

We presenteren deze keer de Grote Kleine Komijnen Talentenshow op het kleinste outdoor open podium van Utrecht.

Wil jij komen optreden bij de Komijnen? Pak dan nu je kans en meld je aan . De leukste acts maken kans op een optreden tijdens onze reguliere avond, elke derde donderdag van de maand in De Kargadoor!

Praktisch

We presenteren drie shows van 12 tot 13 uur, van 14 tot 15 uur en van 16 tot 17 uur. Er staat een versterker en een microfoon, er is stroom. Je hoeft dus niet alles zelf mee te nemen. Verder zorgen wij voor warme drank, broodjes en gezelligheid.

Aanmelden kan via mailto:helpdesk@dekomijnen.nl


Noorderzon

Het bonte gezelschap de Komijnen gaat op 29 augustus naar het performance-festival Noorderzon met een entertainment-carrousel. Diverse korte acts in een korte tijd mèt WTF-garantie!

De show is een hommage Adi Nuffer — gewoon een lieve man uit Zwitserland. Zijn portret zwerft al bijna 20 jaar door de provincie Utrecht. Nu is de tijd rijp om het te eren met een eigen variété-programma.

Utrecht International Comedy Festival

De Komijnen verzorgden een aantal showcases op het Utrecht International Comedy Festival. Met: De Markies Generaal, Muis Mollie, Radio Prima, Golden Balthazar, BoterBoter en CartoonBox. Website UICF.

Komijnen Special: Attic Ted (VS) en BIG HARE (Utrecht)

Op de ijskoude dag 1 maart 2018 was onze eerste special: De perfomance artist Attic Ted met zijn ‘theatratical casio-core punktrashband’. Het synthpop duo Big Hare waren er ook met zoals zij het zelf omschrijven ‘Happy experimantelism in a funky format’. Een funky avond was het!